De beste cv installateur

U heeft de beste cv installateur in uw regio gevonden. Thermos b.v. is u namelijk graag van dienst. Het kan zijn dat uw cv-ketel aan vervanging toe is en dat u daarom nu een nieuwe zoekt. Daarvoor zijn er verschillende mogelijkheden. Misschien heeft u al een nieuwe ketel gekocht en bent u nu op zoek naar een cv installateur? Wij zijn u dan graag van dienst. Maar ook wanneer u nog op zoek bent naar een nieuwe ketel en naar een cv installateur, dan staan wij voor u klaar. Wij bieden u namelijk een breed assortiment aan als het over cv ketels gaat. Wij kunnen u aangeven wat de voordelen zijn en dan kunt u zelf een ketel uitkiezen.

Kennis delen

Onze cv installateurs komen graag naar u toe wanneer u vragen heeft. Sommige vragen kunnen niet telefonisch worden beantwoord, dan komen wij graag bij u langs.. Misschien wilt u wel weten hoelang uw cv-ketel nog mee kan gaan of dat u misschien al een nieuwe ketel uit moet zoeken. Om deze vragen te beantwoorden, delen wij onze kennis graag met u. Onze cv installateur kan met u in gesprek gaan en alle opties benoemen. Het is dan uiteindelijk aan u om een keuze te maken wat u wilt.

CV installateur

Cv kiezen en installeren

Als u de keuze heeft gemaakt voor een nieuwe ketel, dan kan onze cv installateur deze voor u installeren. U weet hierdoor namelijk meteen dat het netjes wordt gedaan en voldoet aan de richtlijnen. U hoeft er niet bang voor te zijn dat het fout gaat, want de installateur is hiervoor opgeleid en weet precies wat hij doet.

Een afspraak maken

U heeft uw keuze gemaakt, een andere cv-ketel of een vaste installateur voor het onderhoud. Dit is een goede keuze, want u kiest nu voor een officiële ATAG dealer. Wij bieden u service en onderhoud en daar kunt u het hele jaar door van genieten. Mocht u een storing hebben, dan staan wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar. Wij zijn binnen 24 uur op locatie om het probleem op te lossen.