Cv ketel specialist

Thermos b.v. is uw cv-ketel specialist. Wij kunnen u een nieuwe ketel aanbieden maar wij kunnen de huidige ook onderhouden. Het ligt er een aan wat voor ketel u heeft en hoe oud hij is. Misschien heeft u een degelijke cv-ketel van een goed merk en heeft u de afgelopen jaren geen problemen gehad met uw ketel. Dit kan voor u de reden zijn dat u de specialist ieder jaar terug laat keren. U weet dan zeker dat u er weer een jaar tegenaan kunt en dat wanneer er een storing is, dat u ook op ons terug kunt vallen. Wij zorgen er namelijk voor dat u er altijd warm bij kunt zitten en bij storingen zijn wij snel bij uw woning om het probleem op te lossen.

Advies en service

Een specialist op het gebied van cv-ketels kan u helpen een keuze te maken wanneer u er niet uit komt. Moet uw ketel vervangen worden of nog niet? Als u zo uw twijfels heeft kunt u altijd advies bij ons inwinnen. Wij denken met u mee en zorgen er voor dat u een goede en verantwoorde keuze kunt maken. Daarnaast staan wij ook voor u klaar bij een storing. Wij zijn dan binnen 24 uur op locatie om u uit de zorgen te helpen. Met name in de wintermaanden is het fijn om een specialist dicht bij uw woning te hebben zodat u snel weer een warme woning heeft.

cv ketel

Afspraak maken

Bent u voor een cv-ketel op zoek naar een officiële ATAG dealer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u service en onderhoud zonder haken en ogen en daarom kunt u met een gerust hart een afspraak met ons maken. Of dat het nu gaat over het vervangen van de cv-ketel, een nieuwe ketel of het onderhouden van uw huidige ketel, onze cv installateurs staan voor u klaar. U kunt nu een afspraak met ons maken en dan weet u waar dat u aan toe bent.