Onderhoud aan de cv-ketel nodig?

Wanneer uw cv-ketel onderhouden moet worden, staan wij van thermos b.v. voor u klaar. Het kan zijn dat de cv-ketel het niet helemaal doet zoveel u gewend bent. Soms kijkt u het een paar dagen aan, maar in de winter wilt u graag zeker weten dat u het warm kunt houden in huis. Het is dan verstandig om op tijd contact met ons op te nemen zodat wij het onderhoud aan de cv-ketel uit kunnen voeren. Er kan dan gekeken worden wat er mis is, de oorzaak kan gezocht worden en dan kan het probleem ook weer op worden gelost. Wanneer u er op tijd bij bent, kunt u de schade vaak beperken en kan het zomaar zijn dat uw cv-ketel alleen maar onderhouden hoeft te worden. Soms moeten er wat onderdelen vervangen worden, maar ook dat kunnen wij meteen voor u regelen.

cv ketel laten onderhouden

Het beste kunt u de cv-ketel eens per jaar laten onderhouden want dan kunt u storingen voorkomen, het hoogst mogelijk rendement behalen en het is voor uw veiligheid van groot belang. Een cv-ketel moet goed functioneren. Daarom zal onze installateur ook de afvoer van de rook controleren die bij het verbranden van het gas vrijkomt. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld voorkomen dat er koolstofmonoxide in uw huis terecht komt.

onderhoud cv ketel

Vreemde geluiden? Twijfel niet maar bel

Mocht u de cv-ketel aan doen en u hoort vreemde geluiden of u kunt het niet helemaal vertrouwen, dan is het beter dat u direct contact opneemt met ons. Wij komen dan kijken en kunnen de cv-ketel, wanneer dat nodig is, meteen onderhouden.

Meer informatie

Als u voor ons kiest voor het onderhoud van de cv-ketel, dan kiest u voor een officiƫle ATAG dealer. Dit geeft u zekerheid en vertrouwen. Wij bieden u service en onderhoud zonder haken en ogen en staan altijd voor u klaar. Ook bij storingen staan wij dag en nacht voor u klaar. Bij een storing zijn wij binnen 24 uur op locatie om het probleem op te lossen.