Uw cv ketel specialist in Bergen op Zoom

In Bergen op Zoom staat Thermos B.V. voor u klaar als u een nieuwe cv ketel nodig heeft. Bij ons profiteert u van een groot aantal voordelen. Wij bieden u namelijk service en onderhoud aan zonder haken en ogen. Binnen 24 uur kunnen wij op locatie bij u in Bergen op Zoom zijn wanneer er sprake is van een storing. Daarnaast zijn wij een officiële ATAG dealer. Dit geeft u meer zekerheid en vertrouwen. Als u op zoek bent naar een cv-ketel specialist, dan heeft u ons nu gevonden. Bij Thermos B.V. kunt u een betrouwbare cv ketel kopen.

Problemen met uw cv installatie?

Wij kunnen in Bergen op Zoom veel voor u betekenen als het over cv-ketels gaat. Wij verrichten het onderhoud aan de cv-ketel, maar wij kunnen ook een nieuwe cv-ketel plaatsen. Misschien heeft onlangs opgemerkt dat uw verwarmingsketel niet meer naar behoren werkt en wilt u graag dat er een cv installateur bij u in Bergen op Zoom langs komt. Dit kan altijd. Wij staan voor u klaar en denken graag met u mee wanneer er iets moet gebeuren aan uw cv installatie. Het kan zijn dat uw cv ketel vervangen de beste oplossing is, ook dit kunnen we snel voor u uitvoeren.

cv installateur bergen op zoom

Misschien is het nodig om uw cv-ketel te vervangen, ook dit doen wij voor u. Om het voor u een stuk voordeliger te maken, bieden wij u ook een onderhoudscontract aan. Hierdoor weet u meteen waar dat u aan toe bent.

Kies Thermos B.V. voor uw nieuwe CV installatie of onderhoud in Bergen op Zoom

Heeft u problemen met uw CV installatie in Bergen op Zoom? Bel dan direct naar Thermos B.V. en geniet van de volgende voordelen:

☑ All-inclusive dienstverlening (aankoop, plaatsing en onderhoud)
☑ Voordelig onderhoudscontract
☑ Betrouwbare en erkende installateurs (ATAG & Sterkin)
☑ Al meer dan 50 jaar dé expert voor CV ketels en installatie

Wat moet u met uw cv-ketel doen?

Maakt uw cv-ketel rare geluiden of is hij al meer dan tien jaar oud en weet u niet wat u hiermee aanmoet? Met al uw vragen kunt u bij ons terecht. U heeft bij ons de oplossing gevonden voor uw cv-ketel problemen en kunt u in Bergen op Zoom snel een nieuwe ketel laten plaatsen als u voor ons kiest. Onze cv installateurs zijn snel ter plaatse in Bergen op Zoom.

CV Installateur in Bergen op Zoom nodig? Neem contact op

Heeft u een storing bij uw cv-ketel? Dan raden wij u aan wanneer u in Bergen op Zoom woont of in de regio van Bergen op Zoom woont, om snel contact met ons op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van de juiste informatie. Wij gaan op zoek naar de oorzaak en lossen de storing zo snel mogelijk voor u op. Wij horen het graag wanneer wij u van dienst kunnen zijn met onze cv installatie werkzaamheden. Ook kunnen wij u adviseren wanneer u beslist een nieuwe cv ketel te kopen.