Laat uw cv-ketel vervangen

Als uw cv-ketel toe is aan vervanging, dan kunt u deze nu door ons van thermos b.v. laten vervangen. Meestal wordt een cv-ketel vervangen wanneer hij tussen de 12-15 jaar is. Het ligt ook aan het merk en de staat van uw ketel. Soms kunnen de ketels wat langer meegaan en soms zijn ze wat eerder toe aan vervanging. Het ligt er ook aan hoe intensief u er gebruik van maakt. Als u een oudere cv ketel heeft, dan heeft u vaak ook een hogere energierekening. Dit komt omdat ze meer verbruiken. Misschien heeft u al de keuze gemaakt om uw oude cv-ketel te vervangen. U wilt een meer efficiƫnte ketel.

Geld besparen

De keuze is gemaakt: u gaat de cv-ketel vervangen. Hierdoor kunt u de komende jaren veel geld besparen. Daardoor gaat u de investering van de nieuwe ketel ook snel terugverdienen. Er zijn verschillende redenen om de cv-ketel te willen vervangen.

CV-ketel vervangen

U kunt hierdoor namelijk besparen op de stookkosten, maar u kunt ook optimaal rendement behalen uit de verwarmingsketell of de waarde van de woning verhogen met een nieuwe. Onze cv installateur gaat graag met u in gesprek over de mogelijkheden en de voordelen als u de ketel zou willen vervangen. Wij adviseren u graag als u twijfelt over het aanschaffen van een nieuwe kete. Bij ons zijn daar geen kosten aan verbonden, want wij helpen u graag verder. U hoeft niet meer verder te zoeken naar een specialist, u heeft ons nu gevonden!

Meer informatie

Als u kiest voor cv-ketel vervangen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij voorzien u geheel vrijblijvend van ons advies. Daarnaast kunnen wij een offerte voor u opstellen zodat u weet wat de kosten zijn als u van onze service gebruik gaat maken. Een ding is zeker en dat is dat u veel geld gaat besparen als u nu gaat investeren in een nieuwe ketel. De investering gaat u ook snel terugverdienen omdat ze erg duurzaam zijn. Dit rekenen wij graag voor u uit, dus als u vragen heeft of meer wilt weten, wij staan voor u klaar!