cv-ketel specialist Geldrop

In Geldrop zijn wij van thermos b.v. u graag van dienst als u op zoek bent naar een specialist op het gebied van cv-ketels. Het kan zijn dat uw verwarmingsketel onderhouden moet worden, maar ook wanneer u een nieuwe cv-ketel zoekt in Geldrop, staan wij voor u klaar. Onze cv installateur komt naar u toe en kan dan bekijken wat het beste is. Onderhoud aan de cv-ketel of toch de cv-ketel vervangen ? Er zal gekeken worden naar de leeftijd van de verwarmingsketel en naar de huidige staat. Heeft u er nog nooit problemen mee gehad en werkt alles nog prima? Dan is onderhoud waarschijnlijk voldoende. Wij informeren u hier graag over in Geldrop.

Voordelen contract

Bij ons heeft u de keuze om een onderhoudscontract af te sluiten. Dit kan bij meerdere soorten cv-ketel. Dit geeft u wel enige vorm van zekerheid. U betaalt dan namelijk een vast bedrag per jaar en dan wordt uw ketel ook goed onderhouden in Geldrop. U kunt van tevoren het contract eens doornemen en dan ziet u wat de mogelijkheden zijn voor u, u bent hierdoor veel voordeliger uit.

cv installateur Geldrop

Thermos B.V.  is de CV installatie expert in Geldrop

Heeft u problemen met uw CV installatie in Geldrop? Bel dan direct naar Thermos B.V. en geniet van de volgende voordelen:

☑ All-inclusive dienstverlening (aankoop, plaatsing en onderhoud)
☑ Voordelig onderhoudscontract
☑ Binnen 24 uur geholpen bij storing
☑ Betrouwbare en erkende installateurs (ATAG & Sterkin)
☑ Al meer dan 50 jaar dé expert voor CV ketels en installatie

Hulp bij CV problemen in Geldrop

Wij bieden u meerdere soorten verwarmingsketel aan in Geldrop. Deze kunnen wij voor u onderhouden, maar wij kunnen deze ook vervangen. Soms is een reparatie van een aantal onderdelen voldoende om er voor te zorgen dat de cv weer naar behoren werkt. Soms is er meer nodig. Daarom bespreken onze cv installateurs met u wat de mogelijkheden zijn. U kunt dan de keuze maken en dan realiseren wij dit graag voor u in Geldrop.

Meer informatie

Als u meer wilt weten over de officiële ATAG dealer en wat wij u kunnen bieden qua service en onderhoud in Geldrop, dan horen wij dat graag van u. Heeft u een storing? Ook dan zijn wij er voor u. Wij zijn namelijk binnen 24 uur op locatie en zorgen er dan voor dat het probleem wordt verholpen. Zeker in de wintermaanden kan het vervelend zijn als de ketel het af laat weten. Wij staan dan graag voor u klaar!