cv ketel nodig in Roosendaal?

Wanneer u in Roosendaal op zoek gaat naar een cv-ketel specialist, dan komt u uit bij thermos b.v.. Het kan zomaar zijn dat uw oude cv-ketel erg veel verbruikt. U bent misschien wel toe aan een nieuwe. Gelukkig heeft u ons nu gevonden en kunnen wij u van dienst zijn in Roosendaal. Wanneer een cv-ketel te oud is dan kan deze erg veel verbruiken en daardoor lopen de kosten voor u steeds hoger op. Het is beter om dan te kiezen voor het vervangen van uw cv-ketel. Dan kiest u namelijk voor jarenlang wooncomfort waarbij u kunt besparen op uw vaste lasten. Dit kan u veel geld opleveren, ieder jaar weer.

Een nieuwe ketel uitkiezen

Een nieuwe cv-ketel uitkiezen kan soms lastig zijn. Er zijn zoveel merken, welke moet u nu kiezen? In Roosendaal kunnen wij u helpen met uw keuze. Wij kunnen voor u uitzoeken welke cv-ketels voor u aantrekkelijk zijn en misschien wilt u dan dat wij deze voor u onderhouden. Het onderhoud aan de cv-ketel wordt namelijk door onze cv-installateurs ook in Roosendaal verzorgd.

Roosendaal

Hoe oud is uw ketel?

Gaat u eens na hoe oud dat uw cv-ketel is. Heeft u hem al vanaf het moment dat u in Roosendaal woont of hing deze er al? Het kan ook zijn dat u de verwarmingsketel pas net heeft gekocht. Dan is een cv-ketel vervangen hoogstwaarschijnlijk niet nodig. Wat u wel kunt doen is een onderhoudscontract bij ons afsluiten. Onze installateurs komen dan snel naar u toe bij een storing in Roosendaal. U weet hierdoor zeker dat u er in de winter niet koud bij hoeft te zitten.

Contact opnemen

Heeft u interesse in meer informatie over de cv-ketels die wij aanbieden of wat wij voor u kunnen betekenen? Dan horen wij dat graag van u. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Ook wanneer er een storing is, dan zijn wij binnen 24 uur op locatie. Wij zijn een officiële ATAG dealer en wij bieden u service en onderhoud zonder haken en ogen!