Ruim aanbod cv-ketels

Bij thermos b.v. heeft u een ruime keuze aan cv-ketels, maar waar bent u precies naar op zoek? Het beste kunt u eens gebruik maken van het vergelijken van cv-ketels. Hierdoor krijgt u namelijk een goed beeld van de mogelijkheden en de prijzen. Hierin kunnen wij u ook adviseren. Wij bieden u namelijk veel ketels aan. Als u ook de beste verwarmingsketel voor uw woning wilt vinden, dan is vergelijken een voordelige optie, dit doen wij ook graag voor u. Hierbij kan er gekeken worden naar de prijzen, de merken, de capaciteit en de gaskeur. Weet u al welke verwarmingsketel het voor u gaat worden? Wij denken graag met u mee over de cv die bij u past.

Prijzen

Voordat u zomaar een van de nieuwste cv-ketels gaat kopen, wilt u uiteraard ook weten wat de prijzen zijn. Maar de kwaliteit speelt hierin ook een grote rol. Er bestaan verschillende soorten ketels, bij de Vr ketel kunt u denken aan een gemiddelde prijs van tussen de 900 en de 1500 euro inclusief de BTW. Daarbij behaalt u een rendement van 90%. Maar de HR ketel kost u tussen de 1000 en de 2600 euro inclusief de BTW en daarmee behaalt u 100% rendement. Als laatste is er nog de HRe ketel. Deze kost u gemiddeld 10.000 euro en daarmee behaalt u net als de Hr ketel 100% rendement.

CV ketel

Vergelijken uitbesteden

Weet u niet zo goed waar dat u moet beginnen met het bekijken van alle cv-ketels? Dan kunt u ons nu vragen om met u mee te kijken. Wij voorzien u geheel vrijblijvend van advies. Maar mocht u op zoek zijn naar de cv-ketel specialist die voor u de ketel kan onderhouden en waarbij u kunt rekenen op goede service, dan staan wij ook voor u klaar. Als uw ketel een storing heeft, dan staan wij direct voor u klaar en zorgen wij er voor dat de oorzaak snel wordt gevonden. Wij lossen het probleem voor u op zodat u snel weer voorzien bent van warmte in de woning.