Uw cv-ketel specialist voor de regio Eindhoven

In Eindhoven staat thermos b.v. voor u klaar als uw cv ketel onderhouden moet worden. U kunt dan contact met ons opnemen en dan komen wij voor het onderhoud van uw cv-ketel naar u toe in Eindhoven. Onze cv installateur zal kijken hoe oud de ketel is en in welke staat hij zich bevindt. Wij zullen u ook altijd geheel vrijblijvend van advies voorzien. Wanneer er niets aan de hand is, komen wij graag over een jaar weer bij u terug voor het onderhoud. Maar het kan soms nodig zijn dat u de cv-ketel gaat vervangen, omdat er anders teveel onkosten aan komen. Of dat u dit ook echt laat doen, is aan u. Wij adviseren u graag zodat u weet wat u kunt verwachten de komende periode met uw cv-ketel.

Een nieuwe ketel kopen in Eindhoven

Als een nieuwe cv-ketel nodig heeft, dan kunt u bij ons een keuze maken uit ons assortiment. Wij bieden u verschillende verwarmingsketels aan. Een goede verwarmingsketel is voor iedere woning in Eindhoven van belang. Laat u zich daarom ook door onze cv installateurs voorzien van de laatste mogelijkheden op het gebied van cv-ketels.

cv installateur Eindhoven

Kies Thermos b.v. voor uw nieuwe CV installatie of onderhoud in Eindhoven

Heeft u problemen met uw CV installatie in Eindhoven? Bel dan direct naar Thermos b.v. en geniet van de volgende voordelen:

☑ All-inclusive dienstverlening (aankoop, plaatsing en onderhoud)
☑ Voordelig onderhoudscontract
☑ Betrouwbare en erkende installateurs (ATAG & Sterkin)
☑ Al meer dan 50 jaar dé expert voor CV ketels en installatie

Contract afsluiten

U kunt bij ons een onderhoudscontract afsluiten voor uw ketel. Dit kan erg interessant zijn voor u in Eindhoven. Voordat u het contract af gaat sluiten kunt u eerst de voorwaarden doornemen zodat u weet waar dat u aan toe bent. Voor een vast bedrag per jaar komen wij uw cv-ketel onderhouden en ook bij storing staan wij meteen voor u klaar. Bij een storing geldt dat wij binnen 24 uur op locatie zijn bij u in Eindhoven.

Contact opnemen

Wij zijn een officiële ATAG dealer. In Eindhoven bieden wij u service en onderhoud aan voor de CV-ketel. Bent u op zoek naar een goede cv installateur? Dan kunt u nu geheel vrijblijvend kennis met ons maken en dan zorgen wij er voor dat u snel van onze voordelen kunt profiteren. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar.