Vervang uw oude cv ketel

Een goed onderhouden cv-ketel gaat tussen de 12 en 15 jaar mee. Een nieuwe cv-ketel zorgt met de hedendaagse technologie zonder meer voor een aanzienlijk lager energieverbruik. Op het moment dat uw oude cv-ketel mankementen gaat vertonen zullen wij zeker adviseren om aan vervanging te denken.

Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u altijd contact opnemen voor vrijblijvend advies.

Particulier en zakelijk

Alhoewel we ons voornamelijk op particulieren richten, installeren we ook cv-ketels in scholen, bedrijven, winkels en kantoren. Voor particulieren doen wij veel jaarlijks onderhoud en vervangen we cv-ketels. Het installeren van complete centrale verwarming bij nieuwbouw of in een bestaande woning kunt u ook aan ons toevertrouwen.

ATAG

Sinds jaar en dag zijn wij ATAG SelectDealer waardoor wij inmiddels veel kennis van dit merk hebben vergaard. Onze monteurs zijn speciaal door ATAG opgeleid in ATAG producten. Voor u betekent dit extra zekerheid en een adequate service.

Meer dan cv alleen

Behalve cv installaties kunt u bij ons ook terecht voor o.a. wandverwarming, ventilatie, klimaatbeheersing en sanitair. We kunnen uw badkamer renoveren, een wastafel vervangen of een maatwerk luxe badkamer voor u verzorgen.

nieuwe cv ketel