cv-ketel laten onderhouden

In Helmond kunt u de cv-ketel laten onderhouden door thermos b.v. want wij staan altijd voor u klaar. Als u kiest voor onderhoud aan uw cv-ketel zal onze cv installateur na het onderhoud bij u in Helmond aangeven wat zijn idee is. Kan de ketel er nog langere tijd tegen of moet u binnenkort de cv-ketel vervangen? Een nieuwe cv-ketel kan soms de beste optie zijn. Dit is wel een hele investering, maar deze gaat u snel terugverdienen. Het is belangrijk dat u een goed werkende verwarmingsketel heeft waar u op kunt vertrouwen. Daar zorgen wij graag voor, bij u in Helmond.

Storing

U heeft regelmatig last van storingen aan uw cv-ketel, wat doet u dan? De meeste mensen in Helmond proberen het eerst zelf op te lossen, maar wanneer het aan- en uitzetten niet werkt, kan het zijn dat er wat anders aan de hand is. U kunt altijd bij ons informeren en dan komen wij naar u toe in Helmond. Onze cv installateur zal dan bekijken wat er gaande is en dan het probleem oplossen wanneer dat gemakkelijk gaat. Het kan ook zijn dat hij tot de conclusie komt dat een cv-ketel vervangen moet worden. Dan zal hij u hierover informeren en kunt u de uiteindelijke keuze maken. Wij kunnen u in Helmond en in de regio van Helmond altijd van advies voorzien over de cv-ketel.

Helmond

Advies van de installateur

Wij zijn een officiële ATAG dealer. Wij kunnen u in Helmond service en onderhoud zonder haken en ogen. Daarbij maken wij bij veel van onze klanten gebruik van een onderhoudscontract. Wilt u ook weten wat de voordelen daarvan zijn voor u en wat de jaarlijkse kosten zijn? Dan kunt u nu bij ons vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden. Ook wanneer er een storing is, kunt u dit meteen bij ons melden en dan zorgen wij dat we binnen 24 uur op locatie zijn. Wij proberen het probleem met uw cv ketel zo snel mogelijk op te lossen.