Cv-ketel onderhoud in Tilburg door thermos b.v.

In Tilburg is thermos b.v. altijd voor u bereikbaar wanneer uw cv-ketel onderhouden moet worden. Het beste is het wanneer u ieder jaar onderhoud aan uw cv-ketel laat verrichten. Onze cv installateur komt dan naar u toe en zal bekijken of dat alles nog in orde is. Soms zal hij u het advies geven om te kiezen voor een nieuwe cv-ketel. Dit is natuurlijk slechts een advies, u beslist uiteindelijk zelf. Hij wilt u er alleen op attenderen dat u veel kunt besparen als u een nieuwe ketel koopt. De huidige ketel verbruikt misschien teveel of heeft veel problemen gehad. U zou dan de cv-ketel kunnen vervangen wanneer u daar ook achter staat.

Een afspraak maken

U wilt een nieuwe cv-ketel, of u wilt de verwarmingsketel laten onderhouden in Tilburg. Dan bent u bij thermos b.v. aan het juiste adres. Wij weten namelijk veel over  cv-ketels en deze kennis passen wij graag toe in de praktijk. Wij kunnen u daarom vertellen wat de voordelen zijn van bepaalde merken en soorten ketels. Vervolgens kan onze cv installateur samen met u kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw woning in Tilburg. Wij adviseren u hierin geheel vrijblijvend en u kunt altijd een afspraak met ons maken.

CV installateur tilburg

Geheel vrijblijvend advies

Geheel vrijblijvend advies in Tilburg over uw cv-ketel, daar kunt u op rekenen als u voor ons kiest. Service en onderhoud vinden wij erg belangrijk en dit bieden wij u graag aan in de vorm van een onderhoudscontract in Tilburg. U weet wat u aan ons heeft en welke jaarlijkse kosten daarbij horen.

Meer informatie

Wij zijn een officiële ATAG dealer en zijn u graag van dienst in Tilburg. Als u vragen aan ons heeft of u wilt een afspraak maken, dan kunt u 24 uur per dag en 7 dagen in de week contact met ons opnemen. Mocht u een storing hebben, dan zijn wij binnen 24 uur op locatie aanwezig om het probleem op te lossen. Profiteert u daarom ook van onze goede service.