Thermos b.v. staat voor u klaar in Breda

In Breda staat thermos b.v. altijd voor u klaar als het met uw cv-ketel te maken heeft. Misschien heeft u plannen om een nieuwe cv-ketel te kopen. Wij voorzien u dan graag van informatie. U hoeft er niet langer mee te wachten, want vroeg of laat zal uw ketel vervangen moeten worden. U kunt beter zo snel mogelijk starten met besparen, daar heeft u namelijk veel meer aan. Een cv-ketel kopen is voor dit moment misschien een hele investering, maar u verdient het vanzelf terug. Misschien wilt u graag advies over of dat uw ketel al toe is aan vervanging of dat u hem nog een keer gewoon kunt laten onderhouden in Breda. Dit zal onze cv installateur graag bekijken voor u in Breda.

Ketel vervangen

Heeft u een cv-ketel hangen maar is deze aan vervanging toe? Dan kunt u nu voor ons kiezen. Wij zijn een officiële ATAG dealer en wij bieden u service en onderhoud in Breda. Het is fijn dat u alles vanuit een bedrijf kunt regelen als het over de cv-ketels gaat en daarom zijn wij er voor u in Breda.

Nieuwe ketel of onderhoud?

Het onderhoud van de cv-ketel kan door ons verzorgd worden in Breda. Maar wij kunnen ook de cv-ketel vervangen of een nieuwe verwarmingsketel plaatsen. Welke keuze u ook gaat maken, wij zijn u graag van dienst in Breda en kunnen u ook een onderhoudscontract aanbieden. Als u ketel verder nog goed is, dan is eens per jaar laten onderhouden voldoende. Onze installateur vertelt u graag meer over zijn bevindingen van uw cv-ketel.

breda

Meer informatie

Als u meer informatie wilt over wat wij voor u in Breda kunnen betekenen, dan horen wij dat graag van u. Wij voorzien u namelijk graag van het beste advies passend bij uw situatie. Geeft u daarom ook uw wensen aan als het over de cv-ketel gaat en dan kunnen wij met u meedenken. Mocht u een storing hebben, dan kunt u deze ook bij ons melden. Wij zorgen er voor dat wij binnen 24 uur op locatie aanwezig zijn en het oplossen voor u.