Onze werkwijze

Wij werken met een onderhoud- en service abonnement. Eenmaal per jaar komen wij u cv-ketel nakijken en schoonmaken, eventueel afstellen, bijregelen en/of bijvullen. Zo heeft u altijd een optimaal afgesteld en veilig toestel tevens verhoogd u door goed onderhoud de levensduur van uw cv-ketel en zorgt een goed onderhouden cv-ketel voor een besparing op uw energiekosten. Wij nemen zelf contact op om met u een afspraak in te plannen.

Wanneer u uw cv-ketel jaarlijks laat onderhouden, zal een storing niet snel voorkomen. Mocht u onverhoopt toch een storing krijgen dan bent u met ons onderhouds- en serviceabonnement verzekerd van snelle en deskundige hulp van onze service-monteurs, bovendien berekenen wij onze onderhoudsklanten geen montage- en voorrijkosten bij een cv storing.

Als ATAG SelectDealer voeren wij als tweede merk Remeha. Met beide hebben wij goede ervaringen. Echter ons onderhouds- en service abonnement is niet merk gebonden, in ons klantenbestand worden alle merken worden vertegenwoordigd.

Service en onderhoud cv ketel

Wij zijn:

  • lid van Techniek Nederland (voorheen Uneto-Vni)
  • erkend water- en gastechnisch installateur (InstallQ)

Over InstallQ

InstallQ is een onafhankelijke stichting die installatiebedrijven controleert op vakbekwaamheidseisen.

Uw InstallQ erkende installateur gaat voor kwaliteit!

install q erkend installatiebedrijf

Waarom een InstallQ erkenning?

Het is voor opdrachtgevers – consumenten en zakelijke afnemers – lastig om een vakbekwame installateur te onderscheiden van een beunhaas. Met de InstallQ erkenning kunnen wij als installatiebedrijf aantonen dat wij een bekwaam bedrijf zijn om installatiewerk na behoren uit te voeren.

Het voeren van het InstallQ logo is een bewijs van kennis en kunde.