Onze werkwijze

Wij werken met een onderhoud- en service abonnement. Eenmaal per jaar komen wij u cv-ketel nakijken en schoonmaken, eventueel afstellen, bijregelen en/of bijvullen. Zo heeft u altijd een optimaal afgesteld en veilig toestel tevens verhoogd u door goed onderhoud de levensduur van uw cv-ketel en zorgt een goed onderhouden cv-ketel voor een besparing op uw energiekosten. Wij nemen zelf contact op om met u een afspraak in te plannen.

Wanneer u uw cv-ketel jaarlijks laat onderhouden, zal een storing niet snel voorkomen. Mocht u onverhoopt toch een storing krijgen dan bent u met ons onderhouds- en serviceabonnement verzekerd van snelle en deskundige hulp van onze service-monteurs, bovendien berekenen wij onze onderhoudsklanten geen montage- en voorrijkosten bij een cv storing.

Als ATAG SelectDealer voeren wij als tweede merk Remeha. Met beide hebben wij goede ervaringen. Echter ons onderhouds- en service abonnement is niet merk gebonden, in ons klantenbestand worden alle merken worden vertegenwoordigd.

Wij zijn:

  • lid van Techniek Nederland (voorheen Uneto-Vni)
  • erkend Gastechnische installateur (Sterkin)
  • SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven)

Over Sterkin

Sterkin is een onafhankelijk keurmerk, dat de aanleg van veilige installaties bevordert. Als onafhankelijke keurmerk beheert Sterkin de erkenningsregelingen voor elektrotechnische, gastechnische en waterinstallateurs, alsmede voor installateurs van duurzame energie installaties.

De door Sterkin erkende installateurs gaan voor kwaliteit!

Waarom een Sterkin erkenning?

Het is voor opdrachtgevers – consumenten en zakelijke afnemers – lastig om een vakbekwame installateur te onderscheiden van een beunhaas. Met deze erkenning kan het installatiebedrijf aantonen dat dit bedrijf bekwaam is om installatiewerk na behoren uit te voeren.

Tevens geeft de SEI de Waterbladen uit waarmee de erkende watertechnische installateur zijn kennis up-to-date moet houden. Het gaat daarbij vaak om actuele informatie over bijvoorbeeld terugstroombeveiliging of legionellapreventie.