Ons bedrijf

Wij zijn Verwarmingsmaatschappij Thermos BV, ons bedrijf bestaat sinds 1965 en werd door de Heer Piet Engel opgericht. Vijftien jaar geleden heeft zijn zoon Frank Engel het bedrijf overgenomen en ondertussen is ons bedrijf al 50 jaar een begrip in Tilburg en ver daarbuiten.

Wij zijn een erkend installatiebedrijf voor water en gas. Met ons vakkundig personeel verzorgen wij jaarlijks onderhoud aan installatie van cv-ketels maar ook voor loodgieterswerk en sanitair bent u bij ons aan het juiste adres.

Thermos tilburg

Doelgroep

Wij richten ons voornamelijk op de particuliere sector, maar werken ook voor bedrijven, zoals winkels, kantoren, zorginstellingen en scholen. In de particuliere sector denken wij met name aan jaarlijks onderhoud en het vervangen van cv-ketels. Ook voor het aanleggen van een complete cv-installatie in een nieuwbouw of bestaande woning zijn mensen bij ons aan het juiste adres. Verwarmingsmaatschappij thermos b.v. is ATAG SelectDealer, onze monteurs zijn door ATAG opgeleid in het werken met ATAG producten.

Diensten en producten

Naast centrale verwarming bieden wij vloerverwarming, wandverwarming, passieve en/of actieve koeling, zonnecollectors, ventilatie, complete klimaatbeheersing alsmede sanitair. Onder sanitair kan worden verstaan het vervangen van een wastafel of een totale renovatie van een badkamer.
Ook voor het aanleggen van een compleet op maat gemaakte luxe badkamer hebben wij alle vakmanschap in huis.