Uw cv-ketel specialist

Als u in Den Bosch op zoek bent naar een cv-ketel specialist, dan staan wij van thermos b.v. voor u klaar. Bent u net verhuisd en wilt u graag dat de cv-ketel goed onderhouden wordt in uw nieuwe woning in Den Bosch? Dan heeft u ons nu gevonden. Wij kunnen u namelijk snel helpen en verrichten onderhoud aan de cv-ketel en wij kunnen ook een nieuwe ketel plaatsen. Het ligt aan de leeftijd van uw cv-ketel welke keuze u gaat maken. Als u een al wat oudere verwarmingsketel heeft, dan kunt u altijd bedacht zijn op het moment dat er binnenkort een nieuwe cv-ketel nodig is. Wij kunnen u dan een ruim aanbod aan verwarmingsketels tonen welke voor uw woning in Den Bosch geschikt zijn.

Een bezoek aan u

Onze cv installateur komt graag bij u thuis langs in Den Bosch. De installateur kan dan naar uw huidige cv-ketel kijken en vaststellen wat er gaande is. Misschien bent u net naar Den Bosch verhuisd en wilt u graag weten of dat de ketel nog goed is. Wij komen dan graag naar u toe en daarvoor kunt u direct een afspraak met ons maken.

den bosch

Advies

Als u advies wilt over uw cv ketel, dan helpen wij u graag verder. Wij zullen eerst de ketel onderhouden en wanneer hij weer goed is, kunnen wij u aangeven wat u het beste kunt doen. Een cv-ketel kunt u vervangen, maar als het niet nodig, dan kunt u hem ook volgend jaar weer gewoon laten onderhouden door ons in Den Bosch en dan verder kijken. Soms moet verwarmingsketel een direct vervangen worden omdat het teveel kost om hem te repareren of hij kan niet gerepareerd worden. Ook dit bespreken wij dan met u. Uiteindelijk neemt u zelf de beslissing.

Meer informatie

Als u voor ons kiest, dan kiest u voor de officiële ATAG dealer. Wij bieden u service en onderhoud zonder haken en ogen. Wij kunnen u ook een onderhoudscontract aanbieden in Den Bosch. U heeft dan voor een vast bedrag per jaar zekerheid over uw cv-ketel. Wij onderhouden deze dan voor u en ook wanneer er een storing is, zijn wij binnen 24 uur op locatie bij u in Den Bosch.