Verwarmingsketel nodig in Waalwijk?

Wanneer u in Waalwijk een verwarmingsketel nodig heeft, dan staan wij van thermos b.v. altijd voor u klaar. Het kan zijn dat u al een bepaalde ketel op het oog heeft, maar wij bieden u een ruim assortiment aan als het gaat over cv-ketels in Waalwijk.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij kunnen voor u het onderhoud aan de cv-ketel verrichten, maar wij kunnen ook een nieuwe cv-ketel plaatsen voor u in Waalwijk. Een cv ketel vervangen behoort ook tot onze mogelijkheden. Het ligt er maar net aan in welke staat uw cv-ketel is en wat uw wensen zijn. Onze installateur kan geheel vrijblijvend een kijkje bij u komen nemen en aangeven of dat onderhouden voldoende is. Soms kan de ketel er dan weer een jaar tegenaan, maar soms is het vervangen van onderdelen noodzakelijk. Ook dit kunnen wij voor u realiseren in Waalwijk. Ons advies is geheel vrijblijvend, u neemt uiteindelijk zelf de beslissing.

Waalwijk

Onze service

Wij zijn een officiële ATAG dealer en zijn u graag van dienst in Waalwijk. Wij bieden u service en onderhoud zonder haken en ogen. Daar kunt u op rekenen. Onze cv installateur is u graag van dienst en kan de ketel voor u onderhouden en u adviseren over wat u het beste kunt doen met de cv-ketel. Soms is het nodig om een aantal onderdelen te vervangen, maar soms blijven problemen terugkeren en kan een nieuwe cv-ketel de beste optie zijn voor u in Waalwijk.

Meer informatie

Als u voor onze service kiest, dan kunnen wij u ook een onderhoudscontract aanbieden. Daarmee profiteert u meteen van de voordelen die wij u in Waalwijk kunnen aanbieden. Als er een storing is bij uw ketel, dan kunt u dit bij ons melden en dan kunnen wij u garanderen dat wij binnen 24 uur op locatie zijn, de oorzaak opsporen en het voor u oplossen. Neemt u daarom contact met ons op wanneer u in Waalwijk woont en een betrouwbare installateur zoekt voor uw cv-ketel.