Cv installatie uitbesteden

Voor de cv installatie bent u bij ons van thermos b.v. aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder en zorgen ervoor dat uw cv-ketel goed werkt. Heeft u misschien net een nieuwe verwarmingsketel gekocht? Dan kan het zijn dat u deze nog moet installeren. Dit kunt u het beste door een specialist laten doen. Er is uiteraard ook een mogelijkheid dat u het zelf gaat doen, maar dan heeft u wel de nodige kennis en gereedschappen nodig. Wij hebben de kennis in huis en kunnen de cv installatie voor u regelen. Dan heeft u er zelf geen omkijken meer naar. Als u hier gebruik van wilt maken, dan komt een van onze cv installateurs naar u toe en zal de situatie bekijken. Er kan dan aangegeven worden wat de kosten zijn en hoelang het ongeveer gaat duren. U weet bij ons meteen waar dat u aan toe bent.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Als het gaat over de cv installatie, dan spelen kennis en ervaring hierin een grote rol. Wanneer u een nieuwe cv-ketel heeft, is het belangrijk dat alles goed wordt aangesloten, mede voor uw eigen veiligheid. Soms zien mensen er tegenop om de cv installatie uit te laten voeren, dit zou met de prijs te maken kunnen hebben. Wij zorgen er voor dat u van tevoren weet waar dat u aan toe bent als u voor ons kiest. Geen onverwachte hoge rekeningen dus!

cv installatie

Offerte aanvragen

Wilt u graag de cv installatie voor ons uit laten voeren? Dan kiest u voor een officiële ATAG dealer. Wij bieden u service en onderhoud aan wanneer het u uitkomt. Bij ons kunt u ook een offerte aanvragen en dan weet u precies waar dat u aan toe bent. Daarnaast kunt u bij ons geheel vrijblijvend advies inwinnen over de mogelijkheden van cv-ketels die bij uw woning passen en wat de voordelen zijn. Ook bij storingen staan wij voor u klaar, wij zijn dan binnen 24 uur op locatie om het probleem op te lossen.