Een cv-ketel aanschaffen?

Als u een cv-ketel wilt aanschaffen, dan kunt u daarover contact opnemen met ons van thermos b.v. want wij zijn zeer gespecialiseerd op dat gebied. Er zijn verschillende aspecten waar dat u aan moet denken wanneer u kiest voor een cv-ketel kopen. Weet u al welk merk u graag wilt en wat voor ketel het gaat worden? Kiest u voor de HR ketel of welke ketel past het beste bij u? Er komt veel bij kijken wanneer u hier meer informatie over op gaat zoeken. Voor sommige mensen is het in een keer teveel informatie en daarom kunnen wij u helpen bij het aanschaffen van een cv-ketel. Wij zullen naar uw wensen vragen en bekijken wat het beste bij u past. Hierin adviseren wij u geheel vrijblijvend en dan kunt u alsnog zelf de keuze maken welk merk of welke ketel het gaat worden.

Onderhouden, vervangen of een nieuwe kopen?

U kunt een nieuwe cv-ketel kopen, maar u kunt ook eerst door ons laten onderzoeken of onderhouden niet goedkoper is. Misschien kan hij nog een jaartje of twee mee. Dan hoeft u nu nog niet een grote investering te doen maar kunt u er voor sparen. Het ligt vooral aan de staat van de ketel. Soms is een nieuwe cv-ketel kopen gewoon de beste optie. U gaat nu dan wel een flinke investering doen, maar deze verdient u ook weer terug.

Cv-ketel kopen

Meer informatie

Als u een nieuwe cv-ketel gaat kopen, dan kunt u bij ons altijd vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden. Wij regelen het graag voor u maar denken in de eerste instantie alleen met u mee. Wanneer u graag wilt dat wij het voor u realiseren, dan doen wij dat graag voor u. Bij ons kunt u dan een nieuwe cv-ketel kopen en dan zullen wij deze ook meteen voor u installeren en onderhouden. De ketel kunt u het beste ieder jaar laten onderhouden, zodat u zeker weet dat alles nog naar behoren functioneert als u weer de winter in gaat!