Nieuwe cv ketel nodig?

Als u een nieuwe cv ketel nodig heeft, dan kunt u contact opnemen met thermos b.v. wij staan voor u klaar en denken graag met u mee. Misschien laat de huidige cv u te vaak in de steek. U heeft er nauwelijks vertrouwen meer in en daarom kiest u voor een nieuwe cv-ketel. Dit is een goede keuze, u kiest dan namelijk nu voor een investering en tevens ook voor wooncomfort. De investering gaat u snel terugverdienen en u bent in de winter in ieder geval voorzien van warmte in de woning.

Welke ketel kiest u?

Er zijn veel mogelijkheden als het over een nieuwe cv-ketel gaat. Om te beginnen moet u zich afvragen wat u graag wilt en wat de kosten zijn. Een cv -ketel gaat gemiddeld 12-15 jaar mee. Wanneer u hier nu in gaat investeren, dan verdient u dit de komende periode zeker terug. Maar toch moet u zich afvragen wat u wilt, gaat het een hr ketel worden? Of kiest u liever een hre ketel? Deze laatste is erg prijzig, maar het ligt er aan wat uw wensen zijn en hoeveel dat u maximaal wilt investeren. Als u bepaalde wensen heeft en niet zo goed weet welke cv-ketel daarbij past, dan adviseren wij u hier geheel vrijblijvend in.

Nieuwe CV-ketel

cv ketel installeren

Het installeren van de cv ketel is iets wat niet zomaar gedaan kan worden. U moet hiervoor beschikken over de nodige kennis en ervaring. Daarom kunt u het beter aan de specialist overlaten en dan weet u zeker dat alles goed wordt geïnstalleerd en ook veilig is om direct te gebruiken. U bent hiervoor bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de cv specialisten in huis.

Meer informatie

Als u voor ons kiest, dan kiest u voor een officiële ATAG dealer en wij bieden u service en onderhoud. Wij zorgen er voor dat u weet wat u bij ons kunt verwachten. Daarom kunt u ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen van een nieuwe cv-ketel, dan weet u direct wat wij u kunnen bieden.