Onderhoudscontract cv-ketel afsluiten

U kunt bij thermos b.v. een onderhoudscontract voor de cv-ketel afsluiten. Dit kan u per jaar veel geld besparen. Steeds meer mensen willen zekerheid over de vaste lasten. Daarbij kan een onderhoudscontract voor de cv-ketel een goede uitkomst bieden. U weet dan namelijk wat u per jaar moet betalen aan de installateur. Voor een vast bedrag per jaar weet u wat er allemaal voor u gedaan kan worden en wordt de cv-ketel onderhouden, kunt u op ons terugvallen wanneer er wat met uw cv-ketel is en kunt u ons altijd bellen wanneer er een storing is.

Voorwaarden contract

Als u de keuze maakt voor een onderhoudscontract voor de CV-ketel, dan kunt u er vanuit gaan dat de ketel in ieder geval eens per jaar wordt gereinigd. Ook wordt de CV-ketel eens per jaar afgesteld en bij storing staan wij ook voor u klaar. U betaalt een vaste prijs voor het onderhoudscontract. De prijzen kunt u bij ons opvragen en zijn afhankelijk van de ketel en wat uw wensen zijn.

onderhoudscontract

Kosten contract

U kunt de kosten van een onderhoudscontract van de CV ketel zo laag of hoog houden als u zelf wilt. Er zijn namelijk verschillende pakketten. Er is een standaard pakket, maar het kan ook zijn dat u nog wat extra wensen heeft en dan kunt u een soort aanvullend pakket nemen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Een contract kan namelijk erg voordelig zijn voor u. Ieder jaar kunt u hierdoor veel geld besparen en u weet nu zeker dat er voor een vaste prijs onderhoud wordt verricht aan uw ketel. Vergelijkt u daarom ook de prijzen eens als u voor een onderhoudscontract kiest.

Meer informatie

Als u vragen heeft over het onderhoudscontract, dan kunt u nu contact met ons opnemen. Wij zijn een officiële ATAG dealer en wij bieden u service en onderhoud. Bij ons weet u direct waar dat u aan toe bent. U kunt ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen en dan een keuze maken voor onze diensten en service. U bespaart vele euro’s ieder jaar weer met ons onderhoudscontract.